fbpx

Het meest complete programma dat je leert hoe je jouw hond op een natuurlijke manier in optimale gezondheid krijgt en houdt

Deze aanbieding inclusief extra's is geldig tot

Je hond bewust gezond 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Doordat er onderwerpen aan bod kwamen waar ik zelf niet veel over kon vinden, voel ik me nu geruster en zekerder. Ik heb de cursus gevolgd nu ik nog geen pup in huis heb en het geeft me extra tools en een houvast voor al die avonturen die me nog te wachten staan. 

Saar

Ik wilde mijn kennis weer opschonen in mijn werk als hondentrimster. Het heeft mij een nieuwe inkijk gegeven en mijn kennis weer opgeschoond/aangevuld. Ik vond alle video’s waardevol en duidelijk. Ik ga jouw programma straks aanbevelen aan mijn klanten en in de workshops die ik ga geven.

Patricia

De cursus is echt geweldig en super interessant. Ik heb er veel nieuwe dingen van geleerd. En ik ben erachter gekomen dat ik al erg op de goede weg ben met de gezondheid van mijn pup.

Fijn dat er een dierenarts is die de kennis van reguliere diergeneeskunde combineert met kennis uit de acupunctuur en natuurgeneeskunde. 

Marjo

Het programma heeft mij geleerd om op een andere manier te kijken naar gezondheid. Ik ben blij dat ik na het volgen van het programma een goede beslissing kan maken over welke voeding er het meest bij mij en mijn hond past.

Bridgit