fbpx

Bedankt voor het aanvragen van het e-book!

Je krijgt deze zo snel mogelijk in je mailbox, mocht je hem niet ontvangen controleer dan ook even je SPAM-folder.

Maar wacht even want ik heb nóg iets voor je! 

Want we willen allemaal dat onze hond gelukkig is, toch? 

Voor dit geluk zijn een aantal voorwaarden. 

Een daarvan is: vrij zijn van pijn. Maar hoe weet je of je hond wel/geen pijn heeft? Honden laten niet graag merken dat ze pijn hebben. Meestal wordt het helemaal niet opgemerkt door hun baasjes. Het is onze taak als eigenaar om de subtiele signalen te leren herkennen, zodat je je hond kan helpen op het moment dat hij pijn heeft.

 

Ik vertel je er alles over in mijn Masterclass ‘Pijn bij Honden’

 

Ik vertel je precies waar je op moet letten, wat je preventief kunt doen EN wat de mogelijkheden zijn op het gebied van (alternatieve) behandeling. Iedere hond verdient een leven zonder pijn.

 

Als dank voor jouw aanvraag van mijn e-book kun je de masterclass nu tijdelijk aanschaffen voor maar € 17,00 (i.p.v. €47,00) Dat is een korting van meer dan 60%!

Let op: deze korting verloopt over 48 uur.

Na aanmelding kun je de masterclass direct bekijken. Het is een on demand video van 1 uur die je kunt bekijken wanneer je maar wilt.

Voor iedere masterclass die aangeschaft wordt, doneer ik 1 maaltijd aan een asielhond. Dus door je kennis te verruimen, steun je ook een goed doel!

Wie is susanne

Ik ben Susanne Walstock, al ruim 10 jaar lang werk ik als dierenarts, acupuncturist en osteopaat voor dieren. Als klein meisje had ik al een passie voor dieren. Mijn nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ik altijd wilde weten hoe iets functioneerde. Vooral als het met gezondheid te maken had. Ik keek als kind al graag naar operaties op televisie. Mijn meisjesdroom kwam uit toen ik diergeneeskunde kon gaan studeren. Mijn nieuwsgierigheid is altijd gebleven en heeft ervoor gezorgd dat ik me na mijn studie continue ben blijven verdiepen in aanvullende technieken zoals acupunctuur en osteopathie. In mijn praktijk heb ik 100’en paarden en honden succesvol behandeld met gerichte adviezen, acupunctuur en osteopathie. Ik heb meer dan 10 lezingen gegeven over diergezondheid en acupunctuur aan hondeneigenaren, gedragsdeskundigen en paardeninstructeurs. Ik word heel gemotiveerd door eigenaren die bewust bezig zijn met de gezondheid van hun hond. Daarom deel ik graag alle kennis die ik heb.

“Susanne kan goed uitleggen en geeft nuttige en praktische tips die een hond of pup enorm kunnen helpen”

Myriam

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw hond

Masterclass ‘Pijn bij Honden’

De komende 48 uur beschikbaar voor maar € 17,00 (i.p.v. €47,00)

Na aanmelding kun je de masterclass direct bekijken